|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
MSI K8N Neo2 + OCZ TCCD
![]() Prvo je bilo problema s plocom i ramom ali sam promjenio utore i sve radi u redu. Ipak se nade pokoji dobar hardware i kod nas. OCZ bi valjda i vise potegnuo s vecim latencijama ali nisam dalje isprobaval.
![]() |
#2 |
Premium
|
morao bi on ići 2.5-3-3-X oko 300MHz...i to uz nekih 2.7-2.8 VDIMM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tebao bi ici kod onih najboljih primjeraka. Ide i kod mene ali prime nije skroz stabilan. Ovo mi je za sad sasvim dosta jos cu se sutra malo pozabavit s procesorom mada imam box hladnjak,trebam stavit zalmana 7000b-cu.
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
samo malo dulje pusti testove da bi sigurno moga rec da ti je sistem stabilan 40-ak minuta primea nije niti blizu dosta
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kakvi su ti stickovi od OCZa? Jel imaju utisnuti OCZ logo ili imaju kao nekakav crni "badge"/naljepnicu sa OCZ Technology logom?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Ja imam sa badgeom. Čitao sam negdje da je to novija serija i da se ne clockaju kao stari. Nadam se da je to mit
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
meni dosta 250fsb-a stavit ću a64 na 10x , pa bi to moožda moglo i raditi na 2500mhz, a to mi čis dosta. jebo ga, išao je na 2300sa stock coolerom (3500 verzija), a sad vodenjača rulez hehe tako da mi je sasvim dosta da ocz potegne na 250, a tvoja je došla jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Dobio ASUSicu i za sada ne forsiram. 260FSB 3645MHz 1:1 520DDR 2.5-3-3-6 na 2.75V Izgleda da Abitici nisu ležali TCCDovi Nadam se da će ova bit puno bolja Odgovorio sam ti na PM, ali ti je pun inbox
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja imam isto takve i takoder su iz linksa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Tooma: Istestiral sam ja to vise ali sam ovaj sliku tak nabrzaka nabacil, stabilni su nadam se da buju jos malo potegli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|