|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
ICS i siemens a-100-i
Pozdrav ljudovi, naime htjeo bih ova kompa u svom potpisu povezati, ali na nacin da se racunalo broj 2 (ovo starije) spaja preko racunala broj 1. Naime na ovom prvom kompu koristim Siemens A-100-I (definitivno najbolja stvar, koristio sam i dlink,kasdu i thomsona, ali sa njima uvijek nekih problema, pa samo ovo cudo koristim ![]() Oba kompa su spojena putem mreznih kartica, i bez problema na kompu broj 2 gledam filmove koji se nalaze na kompu broj 1, bez problema pingam ijednog i drugog, nema ama bas nikakvih problema u komunikaciji, ali ono sto me zanima je da li je kako moguce spojiti kako da oba kompa budu na mrezi istovremeno. Komp broj 1 je tak i tak upaljen skoro cijeli dan, tako da to nije problema, jer razumijem da veza nece raditi ako je on ugasen. Nadalje, procitao sam 5-6 stranica ovog topica : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10705 ,ali kako nisam iskreno naletio na skoro bilo sta sto bi meni konkretno pomoglo (svakako da je moguce da je meni nesto promoklo, jer ocigledno je da se ne razumijem u tu tematiku, pa mozda nebi shvatio rijesenje ni da mi je pred nosom ![]() ![]() ![]() Ovdje prilazem screenshot kako to kod mene izgleda u network connectionsu. Naime, na tom topicu sam naletio na nesto sto mi se ucinilo da bi mi moglo biti od pomoci, da stavim IP adresu 192.168.0.3 na prvom kompu pa takav i default gateway na drugom kompu, i slicne kombinacije, ali je stvar u tome sto ja neznam na kojoj tocno ikoni ja trebam mijenjati da meni to proradi. Prvo bih volio znati da li je to uopce i moguce upogoniti, jer ako nije da odmah odustanem od toga, ako jest volio bih neku smjernicu od vas, ili bilo sto sto bi bilo od pomoci ![]() Hvala svima i LP.
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ispricavam se sto bumpam, ali zanima me da li je moguce kako ovo izvesti ![]() Hvala lijepa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U teoriji bi trebalo radit, ali iskeno ukoliko se možeš "stisnit" 200 - 300 krznenih za neki second hand SX763, SE555, G684T bilo bi PUNO lakše i bolje rješenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|