|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pucanje veze dsl-a
E ovako. Imam dsl nešto manje od 3 mj i sve je super radilo ovih 2 i pol mj (osim što mi je brzina 1 Mb/s, ali to sad nije bitno). Neki dan mi je pukla veza, spojio se na nekih pola sata, onda je opet pukla i sad mi se spaja 5 min i onda kad se spoji bude možda minutu - dvije spojen, veza pukne i tako stalno. Zvao sam službu za korisnike i poslali su "tehničara" koji je sat vremena sjedio tu za kompom i vikao kako je moj komp spor a ništa u vezi neta sve dok jednom nije rekao da nema pojma u čemu je stvar i da mora nešto tamo kod sebe pogledat pa da će sutradan opet doći. Nakon što je on otišao ja sam resetirao modem i ponovo sve upisao i radilo je nešto manje od 24 sata da bi danas opet sve ispočetka (poušao sam opet resetirat ali ne pomaže). Ako njih opet zovem doći će i opet će biti ista stvar, a i neda mi se s njima navlačit, pa me zanima jel zna netko tu u čemu bi mogao biti problem? p.s. Modem je: Siemens SX 763 Opcije poput: prebaci se na drugog operatera i sl., nisu opcije iz razloga jer mi ni jedan drugi nije dostupan. . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|