|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kontrola preko mreže
Dakle trebam jedan dobar program kojim mogu kontrolirati torrent mašinu i još dva kompa preko mreže. Probao sam preko remote desktop, ali mi ne paše to što se svaki put kad se ja logiram na neki komp od log off-a; kad ja prekinem konekciju on se nemože ponovno logirati automatski. Team viewer nedolazi u obzir zbog sporosti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
RealVNC, besplatan, odlican, brz... lako konfigurabilan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Teamviewer prespor ? Jesi li isprobao da koristi samo LAN konekciju u opcijama, a ne da se spaja na vanjski server ?
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Potrazi Termiserv_XPSP2_i386_1.0.exe, koji je, kako sam cuo, "slucajno" iscurio iz M$-a. Dok originalni korisnik radi na masini, ti mu se spojis kao drugi user, sto on uopce ne primjecuje, osim kao eventualno usporenje rada ako obojca opteretite masinu nekim programima. Ja to redovito koristim za azuriranje udaljenih masina na kojima korisnika ne zelim prekidati u radu, niti mu objasnjavati "gdje da klikne". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
RealVNC Enterprise rulzz =) a ako zelis torrente skini BitTorrent s webUI i vjeruj mi biti ces prezadovoljan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|