|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
koji 24-28'' monitor
ovako gledam na amazon.com monitore 28'' cijena cca 300-350 dollara e sad mene zanima da mi preporucite neki dobar od 24, 26, 28 surfao po netu vidim da svi hvale T240, T260 ako nekom nije problem slboodno nek napise misljenje, jer vjerovatno bi mogao za bozic po nekim akcijama nesto pikniti, e sad vi meni recite jos nesto dali svaki puta opale carinu na monitor? (mislim kada dolaze recimo ovake vece stvari) ili je bilo "lakera" pa su se izvukli bez carine ![]() EDIT: zanima me dali na T260 HD, dobro radi antena, scart, dali nema artefakata nekakvih
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 18.10.2009. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne vjerujem da ti se isplati. Pitanje je kakvi su to monitori od 28" za 300ak dolara ![]() Druga stavka je PDV+carina (računaj + ~30% višu cijenu na monitor + dostavu), te potencijalne probleme s reklamacijom. Također, dostava tako nekog većeg monitora je min 100USD mislim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|