Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.10.2009., 15:09   #1
Lurker
Registered User
Moj komp

Lurker's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
HDD speed i MBO fan problem!

Ovako, imam par pitanja.

1. dali netko zna kako naterat ep45-DS3 (gigabyte) da kontrolira 3-pin fan za proc i 3-pin system fanove? (probao sam speedfan i ostale softverske kontrolore)

2. imam seagate Barracuda 7200.10 250410 je star negdje 2 godine. kada testiram brzine citanja/pisanja i random citanja/pisanja sve je ok. ali kada kopiram sa Maxtor DiamondMax 10 na seagate sve ode u kurac. krene normalno, nekih 40-50 MB/s i onda pada, i pada, i pada i skoro do 0. lol nije bas nula ali stane na nekih 8-15MB/s

Eto, ako se netko pojavi tko zna rijesenje problema neka mi se javi sto prije posto se mucim s tim vec jako dugo. sve sam proguglo i jednostavno nisam nista pametno nasao.

inace ne otvaram teme koje su opcepoznate (premda je ova maticna i fancontrol puno spominjata ali jebiga, mi smo hrvati nema sta necemo prevarit i naterat da radi :P) i nije da prvo gnjavim sve pa onda google.

eto, hvala svima na bilo kakvom prijedlogu i da, garancija na HDD je tu samo sam mislio da postoji nekaj drugo sto mogu probat pirje toga

Lurker
Lurker je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno