|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Povećavanje performansi
Ovako, od konfe imam: Asus p5q pro Intel pentium duo 2 core na 1.8gzh model e6300 Memoriju corsair 8gb na 800mhz, moze i vise na kada se radi oc Napajanje 650w 2hdd, 320 i 650gb Gf 8800 gt 512 Pitanje je, da li je moguce da se neke komponente nepoklapaju pa nemogu dobit prave performanse, jer kad stavim vistu 64 i xp 32 komp mi se ponasa skoro isto... Na visti mi brze rade neke stvari dok mi xp zna stekat... Visti sam iskljucio defendera i jos 2 servisa jer gutaju dosta memorije a neam koristi od njih... Za Av koristim kaspersky 2010... Pitam vas kao iskusne strucnjake, da li znate u cemu je caka, da li bi mogao izvuci vise performansi iz ovog kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
baci 3dmark06 i po tome ćeš vidjeti kolke su tu trenutne performasne i onda možeš uspoređit s drugima koje imaju slične komponente... što se tiče dizanje performasi najbolje je da digneš proc....išao bi on sigurno na 3.0 ako ne i više... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
cmark je beskoristan.. isto tako xp 32 nema smisla jer nemoze adresirat vise od nekih 3.nest gb memorije.... za sta koristis komp? Zadnje izmijenjeno od: rodney. 08.10.2009. u 05:05. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Koristi za igre, photoshop i obradu muzike nekad... |
![]() |
![]() |
|
|