Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.10.2009., 16:37   #1
SR70
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Navodno ispravna NVidia 8600M GT ipak ne radi

da počnem, znači kako je izgorila u laptopu stara kartica (8600M GS) odlučio sam to popraviti i kupiti polovnu 8600M GT.
Stara kartica je bacala crn ekran, ponekad i plave linije, al otkad sam ugradio ovu šta sam kupio,laptop se upali, radi 5 sekundi, ventilator prestane raditi i jendostavno na ekranu se ništa ne pojavi.
Lampica koja pokazuje da je laptop upaljen gori, sve ostalo je mrtvo.

Ima ko kakvu ideju?

btw oprostite ako je krivi podforum, novi sam još pa se ne snalazim baš najbolje =)
SR70 je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2009., 16:39   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Izgleda da je i druga neispravna. Ili se kod montaze nes shebalo. Btw, koliko si platio ovu Gt?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.10.2009., 21:04   #3
SR70
Registered User

600 sa dostavom iz zagreba, nije se imalo šta shebat jer je propisno ugrađeno i sve skupa, mene brine to što je sa starom grafom laptop bacao bar nešto na ekran i ventilator se nije prestajao vrtit...neznam, dođe mi da raskopam ovaj svoj asus šta je ispravan i isprobam tu novu grafičku šta sam uzeo
Staro 16.10.2009., 21:15   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pretpostavljam da se radi o Aceru. Negdje sam procitao da na grafi mora biti "acerov" bios.
Dali si siguran u lika koji ti je grafu prodao? Ja sam svoju kupio tu na forumu. Upalila je iz prve i radi bez greske. Morao sam origigi drivere ubacit jer Acerove nije primala.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2009., 22:28   #5
SR70
Registered User

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Pretpostavljam da se radi o Aceru. Negdje sam procitao da na grafi mora biti "acerov" bios.
Dali si siguran u lika koji ti je grafu prodao? Ja sam svoju kupio tu na forumu. Upalila je iz prve i radi bez greske. Morao sam origigi drivere ubacit jer Acerove nije primala.
Da, o tom biosu sam i ja nešto čuo,ali sad kako to riješiti neznam ni sam.
Što se tiče lika grafu sam našao na kupiprodaj net, lik se kuži u to sve, grafička je testirana po njegovoj priči a što se ugradnje tiče tu nema puno mudrosti, mxm2 je kartica, sjela je ko u putar,termalna pasta stavljena, zategnuto sve na fino i to je to..ali mene čudi to što ventilator prestane radit i sve skupa...a nezz,morat ću nešto smislit, a najveći je problem taj šta jednom liku radim laptop i sad sam 600kn u minusu dok to ne proradi..
Staro 17.10.2009., 22:08   #6
SR70
Registered User

sutra ću probati u svoj laptop staviti ovu grafičku pa ću vidjet ako je ispravna.
ako je tržim ju za 600kn koliko sam je i ja platio, ako ne ništa.
A čitao sam da grafička u sebi mora imat Acerov Bios inače ne baca sliku, tj baca crno.
E vidjet ćemo majku mu pa makar sve zapalio
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno