|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
VGA kabel daje sjenu na LCD monitoru
Pozdrav ekipa, kao sto vidite iz naslova problemi veliki tako mala stvar radi velike preobleme, u 4 različita centra a pritom najvise u linksu jer sam tamo u 3 dana promjenio 3 kabla(VGA) sve isti model jer drugog nisau ni imali(svaka cast jer ostali centri nisu imali nikako) na tako nesto sam bio upozoren sa foruma dakle receno je da ako je kabel losije kvalitete dakle jeftiniji da ce bit problema tj losije kvalitete slike na monitoru, u centrima su rekli da to nije istina pa ono... e bemu misa ugl problem je sljedeci VGA kabel sam spajao na monitor sa kompom normalno kako se spaja i (monitor je LCD) i na desktopu tj sve sto je prikazano na monitoru dobilo je sjenu(znaci cijeli prikaz na monitoru je kao u redu(redovi) recimo ikonice su kao da je iza jedne jos njih par ali malo razmaknuto tako da ih sve vidis i tako sve) ja to zovem sjenom(par sjena). pretspostavio sam da je mozda do monitora jer nije radio neko vrijeme nisam imao taj kabel ali tak babel sam probao sa drugoj konfiguraciji i drugom monitoru i ista stvar.... pa sam onda od tog monitora drugog probao na onog tam konfi i monitoru i sve je radilo najnormalnije cisto bez djena i probao sam jos sve moguce kombinacije sa 3 konfiguracije i 2 LCD monitora ali uvijek je sa novim kablom bilo sjene a sa ovim odigigi kablom od druge konfe je sve najnormalnije radilo. znaci kad je spojen sa tim kablom mnitor tj prikaz na monitoru je kao da ima vise layera a svaki layer jedan ispod drugog malo izmaknut od onog driugog pa se to manifestira kao "sjena" onog prvog osnovnog layera. Moj zakljucak je nevalja kabel, losa kvaliteta. il kako vec da to nazovem + jos moj peh jer sam 4 dana uzastopce mijenjao u veise centara i uvijek isto.... Napomena kabel je bio znaci onaj najeftiniji tj 20 čn duzine 2m, to je jedini VGA kabel koji imaju,a da je sa obje strane onaj obicni klasicni VGA konektor dakle ne DVI, iako bi mi dobro dosao DVI-VGA dakle kombinacija jer mi mon ima klasicni a graficka taj DVI. Dakle Pomagajte sa bilokakvim rjesenjem sve prihvacam sam neka sljaka bemti moram tu sa sestrinog kompa ![]() Stvarno mi treba taj VGA kabel, nemogu radit nist isprike modu i hvala na promjeni naslova Zadnje izmijenjeno od: chuck_norris. 19.09.2009. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Nevjerojatno da je toliki problem nabavit "normalni" kabel? |
![]() |
![]() |
|
|