|
![]() |
#1 |
ludi strojar
Datum registracije: Aug 2008
|
Geforce 6600 GT crveni likovi na slici
Pozz svima!! Ovak, stavio sam sliku da vidite kaj se događa, uglavnom, slika nakon određenog vremena dobije crvene fleke koje se povećavaju s vremenom i postaje nemoguće igrati. Sad, zanima me dal ima spasa, najnoviji drajveri su instalirani na njega. Jel bi se dobilo štogod promjenom biosa ili je to hardverski problem koji je nerješiv. Temperatura grafe je oko 58 stupnjeva i vent radi na 100%. BTW ne radi se o mojoj već frendovoj grafi. Unaprijed hvala!! ![]()
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Tih 58C je izmjereno u loadu? Meni sve tu smrdi na lagano odapinjanje memorije na grafi... Eventualno još možete pokušati s par starijih verzija drivera...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo i kod mene je 58 u idleu, i dobro radi u COD2 http://img29.imageshack.us/img29/7042/temp6600gt.jpg
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozdrav i tebi! ovako , ja sam imao isti problem na istom modelu 6600GT , nekoliko dana mi je igra ''bugovala'' , i nakon 5-6 dana mi je jednostavno crkla graficka! , tako da ako se radi o istom problemu bojim se da nema spasa... mada je meni malo drugacije bilo , jer su se meni pojavljivale i nekakve crveno - zelene crte.. pozz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|