|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Blur - nova racing igra
U zadnje vrijeme sve se više piše o igri Blur, novi naslov iz Bizzare Creations studija koji bi trebao smiksati utrkivanje sa uništavanjem u jedno... i kad kažem uništavanje mislim uništavanje velikim arsenalom oružja prikačenog za auto. Znači nešto kao mješavina Forza Motorsporta i Mario Karta. Osobno, zadnja takva igra koje se sjećam je Vigilante 8 sa PSX-a... Enivej, izgleda mi zanimljivo pa da vidimo što vi mislite o tome svemu. Evo par linkova do dvije vijesti i screenshots galerije ove igre sa HCL.hr-a. VIJEST: Blur stiže u studenom VIJEST: Bizzare Creations o tehonlogiji unutar racing igre Blur SCREENSHOTS: Blur [PC,PS3,X360] Službeni sajt igre je ovdje: http://www.blurgame.com/
|
|
|
#2 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmmmm, zvuči obečavajuće, ali obično tako nešto ispadne... smeće Daj Bože da dobijemo igrivu igru, baš bi volio neku utrku/razbijačinu ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Iskreno, grafika mi nekak čudno izgleda. Nekak zastarjela, ko da joj fali još nešto. Ali ak će igrivost biti na ok, recimo da bi to mogao zanemariti.
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
Jup, grafika baš nije na nivou, ali ako su na tome uštedili da bi se više fokusirali na čistu igrivost i više automobila na mapi, onda pozdravljam odluku .
|
|
|
#6 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Twisted Metal serijal (meni je ipak najbolja bila dvojka). Ako uspiju tako nesto napraviti za PC definitivno cu igrati.
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
meni tak i tak grafika nije bitnija stvar buduci da na laptopu igram.. ak cu moc igrat bit cu sretan ![]() cini mi se igrivo, ali opet prognoziram mogucnost prelaska svih staza na easy ili beginner za jednu noc...
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Licencirani auti? ![]() Zanimljivo. Baš me zanima do koje mjere će oštećivanje auta ići, obzirom da nisu kopije poznatijih modela (kao kod gta4 npr). Problem je što u gaming svijetu slika ne govori tisuću riječi...trebat će pričekat prve filmiće. Ali za sada miriše na dobro, twisted metal stil, moglo bi bit ok. Držim palčeve ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Filmici su vec izasli i izgleda kao Flat out ali s predmetima.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=H_IgY8d6YUc Moglo bi ovo ispast jedna jako zabavna i zarazna igra, čini mi se ko stvorena za online makljažu ![]() Izgleda mi nešto kao twisted metal-flatout-burnout mix, a obzirom da su mi sve tri navedene igre bile odlične, moglo bi i ovo. Arkadna, nerealna, nabrijana i pretjerana, tako mi izgleda, i baš bi nam takvo nešto trebalo, malo da se odmaknemo od silnih simulacija i pokušaja simulacija vožnje na PC-u A kad nas već NFS ne želi počastit čistokrvnom zabavnom arkadom, držim fige da to bude Blur. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
Kao sto je reko Atrax bas za online makljazu i prepucavanje oko toga ko je koga ubio .Ovo ce se samo na multiyu igrat vjerovatno samo SP za vjezbu. Nekako mi previse svjetlucavi stvari leti po ekranu, kao da developeri ti zele reć " vide efekata tako je gledaj, gledaj stalno, gledaj efekte" ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
malo previse psihodelicno ali potpis ovo za multiplay. moglo bi bit dobro
|