|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
WiFi kartice i Pentium 2 ploče
Kako mogu napraviti da ove dvije bežična kartica TP-Link WN651G te Trendnet 503PI-TWE da rade na ovim dolje plocama ? Imam 2 matične ploče sa 370 Celeron 433Mhz i 400Mhz, DFI CA64-b i Acorp 6bx\VIA\81), oba s posljednjim BIOSom koji su svojevremeno izasli za njih. 1. DFI CA64-b prepoznaje prilikom boot-a 1 karticu (bilo koji od dva ako je sama stavljena), nakon što stavim drugu, ne ide nakon CPU otkrivanje u POSTu BIOSa, smrzne se. Ne stigne do prebrojavanja rama. Pokušao sam razne PCI utora i kombinacije. (Za test sam čak i ispuniti sve PCI utore sa Serijski port kontrolerom, SATA kontrolerom, mreznim karticama i SVE prepoznaje i radi) 2. Acorp, ne ide dalje od memorije poslije POSTa, samo se smrzne i to sa samo 1 WiFi karticom. Imam vise ispravnih i testiranih SDRAM memorija od 64 do 512MB s kojima sam testirao, cak sam mijenjao i napajanje, nis. Uvijek isti rezultat. ![]() imam jedan P166 koji prihvaca i radi sa istim wifi karticama bez problema, samo je prahistorijski. ![]() Da li tko zna u cemu je rijec ? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Cucla previse struje preko PCI slota, a sto drugo....nabavi nesto modernije u stilu s,370, samo neki cipset i plocu koja podrzava procesore >700MHz i neces imati problema, jer i sam tako vozim jedan komp sa Canyon WiFi 511 karticom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|