|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
reset
prije 2-3 dana kompic mi je bio upaljen i dok sam sa strane kopao po nekim papirima,kompic se resetirao. Kad se upalio, sve je bilo ok par minuta, a onda se opet resetirao. Treci put se poceo paliti i onda se resetirao jos dok su se dizali Windowsi. I od tada se resetira neprestano, ponekad nakon 2-3 minute, ponekad dok se dizu Windowsi...uglavnom neprestano,ne mogu nista raditi na kompicu. Ako netko zna u cemu bi mogao biti problem, neka napise, pliiiiiiizzzzzz. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
probaj sa drugim napajanjem... a možda je i do pregrijavnja procesora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Možda si pokupio kojeg virusa koji se eto zabavlja paljenjem i gašenjem OS-a
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
1. nod32 anti virus + adaware (zadnji update pa full scan) 2. cooler na procesoru (provjeri i zamjeni po potrebi) 3. napajanje (probaj sa drugim - jacim - napajanjem) 4. izvadi bateriju sa ploce (updateaj bios ako je izasla nova verzija) napravi sve redosljedom od 1 - 4 i neces vise imati problema (99% sigurno) ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala na savjetima! Masterx pokusat cu po ovom tvom redoslijedu...u medjuvremenu pojavio se jos jedan problem,sad kada palim komp nista se ne pali osim ventilatora,ne provjerava cd-rom i dvd-rom, i nema nikakvog zvucnog signala, kao da je mrtva...frend mi kaze da je moguce da je procesor riknuo, sta vi mislite o tome? Uglavnom mislim da je problem u hardware...sutra cemo kod frenda sve redom pokusati istekavati i ustekavati njegove komponente pa cemo vidjeti o cemu se radi...A sto se tice konfiguracije, ja vam se tu bas i ne kuzim, a nemam popis kod sebe (na faksu sam sad). Znam samo ovo : Athlon 2000 XP, ram ddr256 mb, nvidia gforce mx 440, MB soltek sl(tako nesto), napajanje ne znam koje je..i dvd-rom teac, cdrw BTC 52x...eto toliko znam napamet... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Odgonetnuo sam u cemu je problem,sinoc sam isao probati upaliti kompic i uopce nije davao znakove zivota. Pa sam htio probati staviti frendovo napajanje i probati. Kad sam iskopcao napajanje sa matične vidio sam da je ona plastika sto ide u maticnu (jack) izgorila,tj 4 cinca od 12 su totalno izgorili..a od stopljene plastike u utoru u maticnoj nisam mogao ustekati frendovo napajanje. Danas cu to probati nekak malo ocistiti da bar ima spoj, osim ako mi nije i matična izgorila...Decki hvala vam jos jednom!Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ocito da ono "neznam koje napajanje imam" je krivo ![]()
![]() |
#12 |
Registered User
|
Problem rijesen, stavio sam novo napajanje i novu maticnu plocu i sad sve stima. Pozdrav! p.s. staro napajanje je bilo ATX 250W, a novo je ATX 400 W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a kolko si platio ovo od 400W ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
kako sam ga skužio iz prve ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|