|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
NFSu2 PROBLEM
imam doma još jedan monitro 15" i na njega spojio novi komp. I sad snimio NFSu2 i rezolucija na 1204x768 trepti(monitor neće na tu rezoluciju ako mu je frequency 60-70+)a na 800x600 normalno radi, ali kad podižem levelo f details na 2 slika se raspada. Grafička nije jer je na njoj prije super radio-fx5200/magic Pa me zanima dal ima kakav fajl or some šit ta rješim taj bullšit. Odnosno da ima neki npr (configuration setting) pa da u njemu određujem frequency za to i to, i sl. Ako ne dal bi mi što mogl pomoć osim da moram mjenjat monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
JDM
|
Re: NFSu2 PROBLEM
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Sruk
|
imam na jednom kompu odlično grafiču tešku preko 3kile kuna, ali na drugom ako metnem na 1024/768, sa fx5200 neće ljepo radit, pa mi nije jasno, i uNrealu 2k4 isto onako malo mutnija slova teže za pročitat, a Warhammer odličan-eto pa dajte ako možete pomozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sruk
|
imam na jednom kompu odlično grafiču tešku preko 3kile kuna, ali na drugom ako metnem na 1024/768, sa fx5200 neće ljepo radit, pa mi nije jasno, i uNrealu 2k4 isto onako malo mutnija slova teže za pročitat, a Warhammer odličan-eto pa dajte ako možete pomozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sruk
|
ma pričam o drugom kompu, prvi ima 17'' i nema problema, ao aovaj ima neki ADIpro VIsta na 15'' ili 14'' sad nisam više siguran... i fx5200, slika je loša na Undergroundu 2 i Unrealu 2k4 a u warhammeru je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sruk
|
evo problem rješen- u driverima je bilo podšeno 'best performance' pa sam vratio na best image i sad ga opet ljepo pegla. Svejedno hvala što ste se odazvali mom pozivu u pomoć. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|