|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Što kupiti?!
Dvoumim se između CPU AMD Sempron 2200+ (128K L1+256K L2 on-chip cache, FSB 333MHz) i AMD XP 2000+?! Kaj je pametnije uzeti.....?! I po ćemu je sempron bolji od durona?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
sempron je po prici ekipe sa foruma bolji, zbog poboljasnja u arhitekturi... ali kad kupujes trebas imat 3 stvari na pameti 1. za sta ti treba komp 2. kolko si spreman pljunut 3. kolko ga kanis imat reci to 3. pa ti neko od nas vec nesto slozi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ajd ak ti nije problem ovak mi probaj pomoć: Imam neku Jetway ploču VIA KT400 (uglavnom govno), nabavio sam si staru GE-force 2 mx400 64Mb. još mi treba CPU, Ram i neki cooler da bi složio mašinu koja mi najviše treba za posao...al je stvar u tome kj nebi htio kupovat neke rabljene dijelove, a pogotovo ne rbljeni procesor...Recimo da imam cca. 1000kn pa mi preporući kaj da kupim....HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
kad kazes poaso mislis valjda na office posao ![]() word i shit CPU AMD Sempron 2200+ BOX, 1500MHz, 256kb c., FSB 333MHz, socket A RAM PC-3200, 512MB, DDR, PQI, DDR 400 MHz zajedno 1000 kn u linksu... mozes i neke jeftinije rame, sa ovim procesorom dobijes cooler jel je box...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|