|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
POMOC - Vista wireless problem!!
Pozdrav svima i molim da mi pomognu ljudi koji su iskusni u radu s vistom!! Naime, do prije tjedan dana normalno sam koristio wireless i surfao internetom i samo odjednom vise nisam mogao. U biti vracao sam sustav i od tada ne radi. 1. Idem na "Enable wireless network connection" 2. On se spaja i pronadje mrezu (ZyXEL) i prolazi identify 3. nakon toga sve stane, ne mogu se spojiti na internet, a pise mi da je urodno spojen na mrezu (Signal strenght: very good), tocnije unidentified network Ne vjerujem da vracanje sustava ima veze s time al vise ne znam sta da radim. Koristim ASUS P5K-E maticnu s integriranom wireless aplikacijom na njoj. Sve sam deinstalirao i ponovo stavio sve drivere i opet isto. Nadam se da ne moram rusiti windowse..... Ako je netko imao slican problem ili ako zna rijesiti ovaj molim da pomogne Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja imam isti problem i nema te stvari koju nisam pročitao kao riješenje, ja koristim vistu ultimate i izgleda da se taj problem javlja samo god viste. Ja sam uspio doči na net tako da sam upalio komp pod safe modom and networking i radi sve normalno ali kad probam upalit komp sa ful opcijama onda opet nemogu na internet. Nastavit ću dalje tražit po internetu za nekim riješenjem a u najgorem slučaju ću se prebacit natrag na xp ili možda čekat da windows 7 izađe. puno pozdrava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
buraz ima slican problem, koristi vistu i nemoze na net. posjeduje canyonovu wf511 wlan karticu. Probali smo kod kompica na XP-u i radi ko beba. Ima li nekog rjesenja za ovo ili je jedini nacin da se prebaci na drugi os? da li radi wireless kako treba na win 7mici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
go-side
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo meni se bash jucer nekaj zblesiralo sa WLAN-om na Visti, i popravio sam. Neznam oce li pomoc ali provjeri u opcijama od kartice dali ti je kvacica na IPv6 (ako je makni ju). Nisam nista dirao kvacica se sama od sebe postavila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Provjeri jel ti WLAN AutoConfig Service uključen i jel se automatski pali kod pokretanja kompa. Provjeri i jel ti se wireless podešava u zero utilityu ( samim windowsima ) ili utilityu od proizvođača kartice. Najbolje da prepustiš to windowsima i pobrišeš sve spremljene wifi konekcije koje si imao i napraviš nove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|