|
![]() |
#1 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
Omegadrivers pitanje
Pozz. zanima me dal ima stvarno razlike između normalnih catalyst drivera i ovih omegadrivera, sto preporucujete? koristio sam te omegadrivere prije valjda 5 godina sa prastarom grafickom, onda sam imao nvidia jedno vrijeme i sad se opet vracam na ATI, pa me zanima kakve su promjene na tom polju s omegadriverima? hvala svima na tips n trix! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zadnja Omega verzija je ako se ne varam 7.12, tak da se ne budeš baš usrećil po pitanju podrške za novije kartice. Ako baš trebaš modificirane drivere, onda probaj s XG ili DNA varijanatama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ludjak
|
jel se isplati instalacija tih modificiranih drivera i dali se primjeti razlika u igricama, jel se bolje vrte? i dali moram maknuti ATI catalyst suite ako cu instalirati ove drivere? tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jesi ti skuzio o cemu McG ti govori?! govori da je zadnja verzija bila 7.12,a tada nisu postojale hd 4870 kartice,sjecam da sam instalirao bas tu verziju na agp 9200se primijetiti ces golemi framedrop,cak ti nece prepoznati grafu jedino ti isplati downloadati xtreme catalyst ili dna->bolji su xtreme naravno da ces morati,skines si driwer sweeper,unistall cijelih postojecih catalyst u windowsima,reboot,safe mode,driver sweeper,reboot,install u windowsima,reboot i to bi bilo to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ludjak
|
jesam, sve sam razumio, da omegadrivers vise ne valjaju i zato sam pitao dali da instaliravam modificirane drivere koje je McG preporucio ![]() znaci xtreme catalyst su bolji od DNA, ok hvala na preporuci i na tips za unistall, nisam se uopce sjetio driver sweeper... moze driver cleaner umjesto toga, ili bas mora bit sweeper zbog nekog razloga? hvala kaj pomazes! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ne treba biti driver sweeer,to je subjektivni odabir idi bolje na driver sweeper jednostavnost,iako se nisam dosad upoznao s driver cleanerom kazem,to ti je osobni odabir xtreme ima veci fps u igrama,te ispravlja bugove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|