|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
![]() pozdrav svima! Jučer kada sam upalio laptop jako mi se čudno ponašao nakon što bi se screen saver ugasio oko kursora bi ostala neka velika žuta točka i display bi se paljkao i gasio nakon svakog klika mišem, a dok se screen saver nebi upalio sve je savršeno radilo danas kada sam ga upalio samo mi je bio crni ekran i ništa više čak se ni logo nije pokazao niti sam mogao do biosa doći, ništa zanima me šta bi to moglo biti i kako to popraviti ako je jednostavno nešto?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj spojiti vanjski monitor na vga izlaz. Ako budeš dobio sliku, znači da je grafa ok i vjerojatno ti je stradao flat kabel između kućišta (ploče) i lcd ekrana. Popravak će te koštati bar 300kn, a vjerojatno i više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo ništa nema! bojim se da je nešto sa matičnom jel sada sam čuo da se ne čuje ni onaj uvodni bip kada se pali laptop |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
rastavio sam ga jučer cijelog i vidi se da je gpu poplavio (pregorio). budući je grafička integrirana zanima me zna li itko neku stranicu na kojoj bi se mogla naći matična za kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ebay
|
|
Oglas
|