|
![]() |
#1 |
Guest
|
Na monitoru blica slika menija
..kao sto pise..slika menija blica na monitoru Philips, ljudi pomagajte sto mi je ciniti, kakva je to greska i kako zaustavit to blicanje, inace slika na njemu je OK, hvala unaprijed! ![]() OSD MAIN CONTROLS LOCKED blica Zadnje izmijenjeno od: yaya. 04.05.2009. u 10:02. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koji točno model? si ga probala isključiti iz struje, pa ponovno prikopčat? jel iz čista mira došlo ili si nekaj belajala po njemu? edit: sori kaj nisam skuzio da si zensko. Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 04.05.2009. u 21:07. Razlog: id10t error |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
ma nisam nista brljala po njemu, iskopcavala sam ga iz struje da i opet se pojavljuje a model je 170c, na cistu miru blica taj attention, ne znam kako da ga otvorim, mozda treba malo pocistit.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
evo djevojko koristi google cesce! http://www.fixya.com/support/t468490..._unlocked_pops
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Onda ti vjerojatno ne preostaje nista drugo nego odfurat monitor nekom serviseru da ti proba zalemit novi kontakt ili spasit stari ![]() Garancija je pretpostavljam istekla? Provjeri jer monitori znaju imat dosta dugo jamstvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|