|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
SETI@home
Jel zna neko kako da poslozim dos client od setia sa onim SetiHide programom, posto mi je onaj Screen Saver version prespor pa bi s ovim obradjivo podatke, skinio sam sve samo nikako da proradi u kompletu?
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Napraviš novi folder i nazoveš ga npr. "Seti". U njega staviš seti client i setihide. Spoji se na net , pokreni client i popuni podatke. Nakon toga pokreneš setihide. Kad napiše "instalation complete" pritisneš OK i pokreneš ga ponovo. To bi bilo sve i ne bi trebalo biti nikakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
|
Sve ja to lijepo napravim al onda kad udjem u SetiHide nista se ne dogadja, tj. nema obrade podataka nego samo stoji a sve je skinio sto treba.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
|
Sta nezna niko podesit SETI da sljaka normalno, sve napravim kak spada samo neznam sto treba podesit u opcijama da bi to sve radilo?
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Kasno si se malo uključio u SETI projekt. Ako ćeš već obrađivat, skini Boinc klijenta. To je nasljednik Setija. Idi na original homepage Setija i prati link negdje pri vrhu stranice. To ti je puno lakše za podesit.
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
|
A ja bi bas vrtio ovog SETI dos clienta, taj mi se najvise svidja a i njega sam stalno koristio, samo screen saver verziju pa bi sad presao na ovaj brzi a nece mi se nesto pocet obradjivat podaci vjerojatno zato sto nisam nest dobro podesio. Pokrenem client, odaberem 2 za existing user, upisem mail i odradi on svoje skine mi filove za obradjivat i onda pokrenem SetiHide i on se instalira al onda kad udje nista se ne dogadja....
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Koliko se sijećam, moraš postavit kraticu na seti hide-u, da ti "vidi" di je klijent. Ali, davno sam to radio, pa nisam siguran.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|