|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
d-link 380T spora veza
ovako imam velikih problema sa novim tim modemom za adsl kao sto je vec spomenuto u nazivu teme radi se o 380T uglavnom, do sad sam imao kasdu sto se dobivala davno kad su prvi korisnici ulazili kod njih i potpisivali ugovore ali meni su se iza s*ebali lan portovi, jednostavno kabl se nije dao zasteka nutra nego je stalno izlazio van i stoga sam odlucio kupiti novi modem i slozio sam sve u postavkama modema u browseru i net radi ali je problem sto je meni veza uzasno spora evo kako izgleda download i upload ![]() no meni je naravno download dobar ali ja imam osjecaj ko da sam na dial upu jer mi treba sto godina da otvaram stranice i ne razumijem u cemu je problem ![]() stavim staru kasdu imam osjecaj ko da mi net leti, stavim d-link to vise nije adsl nego dial up sto se tice brzine otvaranja stranica ![]() imate vi kakvih ideja sto bi problem mogao biti i rjesenja?? unaprdijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa kud baš taj uređaj. Em je za D-Link taj model "bivši", em se nije proslavio u radu. U Bridge mode još kako - tako radi, a u Router modu se zna blesirat zbog slabog cpu i malo rama. Ako si ga skoro kupio, vidi jel ga možeš zamjenit za bolji uređaj. Vidi na user stranicama i vidi koja ti je brzina "puštena" i usporedi sa ovim speed test rezultatom. Pokušaj posudit u frenda splitter i modem / router pa probaj kod sebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav, evo da vas i ja nesto pitam! Meni je sa internetom sve OK, al bezicno sam umrezio PC i laptop preko rutera (DSL-2640B) napravio sharing i sve sljaka al imam jedan problem... kad prebacujem pjesme,video i sl sa kompa na lap preko mreze veza je dosta spora....tj neznam dali se moze dobiti nesto brze... sada mi prebacuje brzinom 700-max 800 kbytes/sec!!! Koje su inace normalne brzine prebacivanja podataka i kako ih ubrzati ako se moze??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|