|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2009
|
3/4 Guide Wavelenght(kantena)
Imam jedno pitanje u vezi minimalne dubine limenke...ako mi je limenka npr. veca od minimalne dubine,dali ja triban za tu svoju limenku preracunavati udaljenost sonde od dna limenke...tj.. da izmjerin cjelu dubinu limenke i onda oduzmem dobivenu vrjednost(3/4 Guide Wavelenght).... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
imas calculator koji ti sam proracuna sve sto ti treba.samo uneses radijus limenke i odaberes za koji kanal ju zelis koristit i to ti je to.malo progulgaj.program odnosno kalkulator ti se zove all4wifi Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 28.03.2009. u 18:24. Razlog: nadopuna posta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2009
|
Ma znan ja za taj kalkulator,,nego ja iman pitanje bas u vezi tog kalkulatora,..tj kad mi on da vrjednost 3/4 Guide Wavelenght..(minimalnu dubinu limenke...i da mi naprimjer broj 30cm...) a meni je limenka duboka 32 cm ..eee pa dali to ima nekakve veze sa udaljenosti sonde od dna limenke ako je u ovo slucaju limenka dublja.... NADAM SE DA SHVACATE... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 09.04.2009. u 00:39. Razlog: nadopuna |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|