Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.03.2009., 15:57   #1
war10ck
Banned

Datum registracije: Mar 2009
3/4 Guide Wavelenght(kantena)

Imam jedno pitanje u vezi minimalne dubine limenke...ako mi je limenka npr. veca od minimalne dubine,dali ja triban za tu svoju limenku preracunavati udaljenost sonde od dna limenke...tj.. da izmjerin cjelu dubinu limenke i onda oduzmem dobivenu vrjednost(3/4 Guide Wavelenght)....
war10ck je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2009., 18:23   #2
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
imas calculator koji ti sam proracuna sve sto ti treba.samo uneses radijus limenke i odaberes za koji kanal ju zelis koristit i to ti je to.malo progulgaj.program odnosno kalkulator ti se zove all4wifi

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 28.03.2009. u 18:24. Razlog: nadopuna posta
sinisa1989 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.03.2009., 15:26   #3
war10ck
Banned

Datum registracije: Mar 2009
Ma znan ja za taj kalkulator,,nego ja iman pitanje bas u vezi tog kalkulatora,..tj kad mi on da vrjednost 3/4 Guide Wavelenght..(minimalnu dubinu limenke...i da mi naprimjer broj 30cm...) a meni je limenka duboka 32 cm ..eee pa dali to ima nekakve veze sa udaljenosti sonde od dna limenke ako je u ovo slucaju limenka dublja.... NADAM SE DA SHVACATE...
war10ck je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2009., 00:32   #4
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor war10ck Pregled postova
Ma znan ja za taj kalkulator,,nego ja iman pitanje bas u vezi tog kalkulatora,..tj kad mi on da vrjednost 3/4 Guide Wavelenght..(minimalnu dubinu limenke...i da mi naprimjer broj 30cm...) a meni je limenka duboka 32 cm ..eee pa dali to ima nekakve veze sa udaljenosti sonde od dna limenke ako je u ovo slucaju limenka dublja.... NADAM SE DA SHVACATE...
nema veze ako ti je limenka dulja od minimalne.najvaznije ti je kod svega toga da si odaberes kanal i moras pazit da ti je dobar omjer izmedju dubine limenke i promjera limenke.jer ako ti je limenka kraca od minimalne kantena ce radit ali nece biti tolko usmjerena tj. signal ce vise ici u sirinu nego ravno i u tom slucaju sondu odnosno onaj mali komad zice moras pomaknut mrvicu prema vrhu limenke.naravno ne puno.to je sve vrlo precizno i svaki milimetar je itekako bitan.nadam se da razumijes o cemu pricam

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 09.04.2009. u 00:39. Razlog: nadopuna
sinisa1989 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno