|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pomoc wlan s 2 rutera
pozdrav malo sam gledao po stickyma ali nisam nigdje naisao na slican problem..Imam jednu mrežu u zgradi prekoputa svoje..tamo je spojen ruter na internet i na mreži su nekih 10 hostova...problem je sto taj ruter nema wireless,a ja nemogu do njega da ga zamjenim..ja mogu do jednog switcha... e sad pitanje ..dal ja mogu spojiti neki drugi ruter na taj switch (switch je spojen na ruter koji je spojen na net) i na tom drugom ruteru upaliti wireless i spojiti se na net u drugoj zgradi ![]() nadam se da ste me shvatili....i ako ovo nebi radilo,jel mogu nesto drugo spojiti na switch da bi imao wireless do svoje zgrade,zgrade nisu udaljene vise od 200m i nema zidova(switch je do prozora kao i moj laptop) evo jedan edit: jel bi mogo ja jednostavno spojit na switch ovo Wireless Acces Point, CANYON CN-WFAP, 54 Mbps 2.4GHz, IEEE 802.11b/IEEE 802.11g 2.4GHz, 1 x 10Base-T/100Base-TX, DHCP, External da dobijem wireless mrezu?
"...thrashing allaround,acting like a maniac..." what is it ? Call oF DuTy ....pwning Zadnje izmijenjeno od: MetallicA. 17.03.2009. u 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mogao bi i željeno će raditi al dok admin te mreže ne skuži. |
![]() |
![]() |
|
|