|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Nema slike u Windowsu
Imam jedan cudan problem, naime ukljucim komp vidim normalno post screen, slike ima i onda kad se pojavi onaj xp welcome screen monitor se samo ugasi, probao sam mijenjati drivere ne grafickoj-geforce fx5700 i uvijek isto, mogu normalno uc u winodows kad maknem drivere i normalno ulazim u safe mode al cim stavim neke drivere gore to mi se pocne dogadat....stavljao sam najnovije drivere za ovu grafu i nista....vjerovatno je do drivera al moguce da je i do napajanja iako je normalno radilo do sada....ima tko kakav savjet ili preporuku drivera koji najstabilnije radi s ovom grafom....i jel moguce da je do napajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
A bilo bi poželjno da ispuniš opciju pod "Moj komp" kako bi se znala cijela konfiguracija i time pomogao ostalima odgonetnuti možda??? u čemu je problem.Naveo si samo grafu??? Ili misliš da svatko posjeduje "čarobnu kuglu" i zna šta imaš u kanti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma to je malo starija kofa koja sluzi kao htpc, matsonic soc.462, duron 900 Mhz, 256 rama i geforce fx5700...evo promijenio sam napajanje...i opet mi se desavalo isto...pa sam onda spojio jos i televiziju na s-video, pa sam krenuo prckat po postavkama u nvidia control panelu i uspio sam nekako dobit sliku i na monitoru koja se nakon sto sam podesavao neke opcije pojavila....zbog ovog je ocito u pitanju driveri koji su inace najnoviji za ovu grafu, jel zna netko neke starije (pozeljno link) drivere koji stabilno rade s ovom grafom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Problem rijesen instalacijom 52.16 drivera...cini se da noviji driveri ne rade bas dobro sa starijim karticama.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|