Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.03.2009., 22:26   #1
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
(riješeno) Nema slike u Windowsu

Imam jedan cudan problem, naime ukljucim komp vidim normalno post screen, slike ima i onda kad se pojavi onaj xp welcome screen monitor se samo ugasi, probao sam mijenjati drivere ne grafickoj-geforce fx5700 i uvijek isto, mogu normalno uc u winodows kad maknem drivere i normalno ulazim u safe mode al cim stavim neke drivere gore to mi se pocne dogadat....stavljao sam najnovije drivere za ovu grafu i nista....vjerovatno je do drivera al moguce da je i do napajanja iako je normalno radilo do sada....ima tko kakav savjet ili preporuku drivera koji najstabilnije radi s ovom grafom....i jel moguce da je do napajanja
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2009., 23:41   #2
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
A bilo bi poželjno da ispuniš opciju pod "Moj komp" kako bi se znala cijela konfiguracija i time pomogao ostalima odgonetnuti možda??? u čemu je problem.Naveo si samo grafu???

Ili misliš da svatko posjeduje "čarobnu kuglu" i zna šta imaš u kanti
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2009., 00:17   #3
skyman
Premium

skyman's Avatar

Ma to je malo starija kofa koja sluzi kao htpc, matsonic soc.462, duron 900 Mhz, 256 rama i geforce fx5700...evo promijenio sam napajanje...i opet mi se desavalo isto...pa sam onda spojio jos i televiziju na s-video, pa sam krenuo prckat po postavkama u nvidia control panelu i uspio sam nekako dobit sliku i na monitoru koja se nakon sto sam podesavao neke opcije pojavila....zbog ovog je ocito u pitanju driveri koji su inace najnoviji za ovu grafu, jel zna netko neke starije (pozeljno link) drivere koji stabilno rade s ovom grafom...
Staro 16.03.2009., 12:11   #4
skyman
Premium

skyman's Avatar

Problem rijesen instalacijom 52.16 drivera...cini se da noviji driveri ne rade bas dobro sa starijim karticama....
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno