|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Komp se isključuje na vrlo čudan način
Poštovanje, imam čudan problem kakav još nisam vidio dosad.... Naime, komp mi se totalno random gasi...ali ne gasi skroz niti restartira, već se samo monitor ugasi i blinka, kao kad je kompjuter normalno ugašen. Nije do monitora, istestirao sam. Na G15 LCD tastaturi mi se normalno vrti satić, ali ne vidim ništa i ne mogu (ni onak napamet radit ništ na kompu), čak ga niti ugasiti na power button. Samo fizičko restartiranje. I dešava se totalno nasumično, dok browsam, igram, ne igram, gledam film ili ne radim ništa. Nekad nakon 2 minute, nekad nakon sat i pol. Jel itko imao ovakav ili sličan problem? Najviše sumnjam na grafičku (imam novu 280 gtx, stara malo više od mjesec dana) ali nemam drugu da zamijenim pa ne mogu istestirat. Problem postaje sve učestaliji, počelo je prije cca tjedan dana, gasiti se jednom dnevno, sada već svako malo. Nije do overclockinga, sve sam vratio na tvorničke postavke. Čini se da nije niti softverski jer mi se isto dešava i u safe modu, gdje gotovo nikakvi driveri nisu aktivni.
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
probao malo nek antispyware program?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
a znaci komp je bio clockan ha?i to neko vrijeme jelda?i sad su poceli problemi,nista cudno....vjerojatno je grafa dobila po njonji,makar nemora bit,moze bit neka druga komponenta...znaci nema bsod nego se samo ugasi? probaj ocistit sve od prasine dobro za pocetak i pogledaj konektore sve,mozda je samo do toga...ako imas srece ![]()
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo, riješeno....ma prokleti SATA kabel mi se malko iščupao, jer prelazi preko grafičke pa su ga valjda vibracije od ventilatora razmrdale i hard se random gasio....koja glupost. ![]() Tak to ide kad imaš grafičku od 15 kg koja zauzima pola prokletog kućišta hehehe... Ali hvala svima na savjetima. Živ'li!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|