|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Najbolji izbor WLAN routera?
zanima me koji bi bio najbolji WLAN router uzeti?thomsona,ili siemens se555?ili pak neki drugi..molim hitnu preopruku.. uskoro kupujem laptop pa ga trebam spojiti s kompom.. ![]() hvala ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Stoji preporuka WraGG - a (ipak je on vrag, zar ne), sa napomenom da se radi o wireless routeru bez adsl modema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
Hoće reći da sugerirani uređaj nema adsl modem u sebi ili drugim rječima treba ti i adsl modem uz ovaj uređaj ako imaš adsl. Sami WRT54GL je odličan uređaj a pogotovo ako se upogoni alternativnim firmware - om. Informiraj se malo, radi se o max nazivnoj brzini wireless - a koju podržava. Misliš na Siemens SE555? Prije bih rekao da imaš "sreće" jer je to jedan od najboljih i pouzdanijih uređaja iz T-Com edicije, pogotovo oni prvi "prije" MaxTv podrške / hw rev. U1. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.12.2008. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Neam pojma, mozda iskon daje nekakve skart modele, no defitivno sam imao najvise problema sa tim routerima :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa imam adsl..i treba mi onda očito i adsl modem sa uređajem....znači najbolje Siemens SE555..a ne Thomsona ili neki D-link-ov?slično...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Siemens SE555 ćeš teško naći i bit će prilično star dok Thompsona i D-Linkove možeš naći i sa garancijom za 200-300kn.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja bi ti preporučil d-linkov ruter. ali stavi na njega orginalni firmware. Po meni je užasn spor bil ruter sa tim IPTV firmwareom. Stavil sam orginalni i preporod.
![]() |
#16 |
Premium
|
neznam koji,mučim se već duugo,od 12.og mjeseca..stvarno se nadam da ćete (PONOVO)pomoći,znači treba mi za adsl da spojim dva kompa. mislila sam Thomsona pa su mi rekli da ne valja,da zeza kad su u pitanju torrenti i tako..a ja se bavim torrentima trenutno..ne bi htjela imat 100problema zbog routera..neki su mi preopručili D-Link.i ja sad neznam koji uzeti...molim vas hitno da pomognete!hvala
![]() |
#18 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A gle... Ja na optimi imam mali modem koji samo radi ko modem i zakačen je na linksys koji je na stolu. Taj modem visi otraga toliko je lagan, ne vidi se uglavnom. Praktički ko da imam jedan uređaj. Mislio sam mijenjati i kupiti recimo wag200g ali ovaj router wrt54gl sa dd wrt firmwareom radi odlično već godinu i pol ne gasim. Kak sam na Optimi pa mi treba annex A modem - nema baš neki izbor. Prije sam imao 2 SE555 i radili su zajedno mrak 2 god. Mislim da mi je 1 se555 crko prije toga pa ga t lopovi zamijenili. Da nisam prešao na optimu imao bi i danas se555. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
i ja bi da je taj npr. kompletan, ali feature-ima je naglašeno ispred konkurencije, znalci znaju o čemu pričam ![]() Ja govorim što je najbolje za "kuću", sad je li netko ima znanja upravljati njime ili ne, drugi par rukava. A modem meni ne predstavlja problem, dapače, možda je i bolje rješenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|