Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.01.2009., 18:04   #1
never
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Problem s paljenjem - sustav se ne diže

znam da je malo bezveze kaj s prvim postom davim s nekim problemima, ali ovo me vech lagano izluduje..

uglavnom prije par dana mi se pocheo deshavat ovaj zaista chudan problem..upalim komp, svi ventilatori i lampice pochnu radit, ali slike na ekranu nema..jedino ledica od harda uopche ne pokazuje znakove zhivota i sustav se ne dizhe...nakon par paljenja i gashenja komp jednostavno proradi, digne se bez problema i radi bez problema..nikakva smrzavanja, rushenja niti bilo kakvih poteshkocha u radu nema..ponekad ga tak moram palit/gasit i 10tak puta, a ponekad se jednostno upali iz prve..napajanje je novo fortron 700w, plocha je gigabyte p-45 chipset, core2duo e8500, 8800gts 512....dosada nisam imao nikakvih problema i sve radi super jednom kad se prokleta stvar upali..imali netko bilo kakvu ideju u chemu bi mogao biti problem? dali plocha rikava? ipak napajanje mozhda? ja stvarno neznam...

EDIT BY MOD:
Ti nisi bio u školi kad su se učila slova š, đ, č, ć i ž?
Ili nemaš pametnijeg posla pa baš voliš umjesto jednog slova pisati dva?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.01.2009. u 17:07.
never je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 20:35   #2
krimos
Premium
Moj komp

krimos's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ja sam imao takav problem i to je bilo napajanje...nije da je bilo preslabo nego su mu se napuhnuli kondenzatori...pa provjeri si napajanje...tj probaj ištekat hdd pa ga upalit...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno