|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
ATAPI iHas 120 6
pozdrav svima.upravo sam se registrirao jel imam jedan veliki problem.evo o čemu je riječ:nemogu instalirati nijednu igru sa cd-a a sve igrice koje skinem sa interneta normalno instaliram bez ikakvih problema,isto tako mogu instalirati sve s informatičkih cd-a(znači od entera,buga,pc playa....itd) tako da sumnjam da je do čitača.Molim vas ako itko zna u čemu bi problem mogao biti molim da odgovori.zaboravio sam napisat, kao što naslov teme kaže (atapi ihas 120 6) to je moj cd/dvd rom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Misliš LiteOn iHas 120? Više: http://www.cdrlabs.com/forums/asus-2...ve-t24677.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo sad sam probao instalirati NFS Carbon i kaže komp da nemože kopirati s cd-a i tako na svakoj igrici,a maloprije sam isto probao instalirati Scarface i pojavila se neka Internal Error.Molim vas pomagajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sad se opet pojavio neki drugi error:1335 a baš sam kupio volan za pc i mislio instalirati test drive unlimited al izgleda da ništa.I jel ima neki drugi način osim formatiranja neda mi se onda opet sve nanovo stavljat a tko zna hoću li i onda uspjet instalirat nakon formatiranja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Lijepo ti coconut kaže, posudi od nekog drugi cd/dvd uređaj pa probaj. Po opisanom ovaj tvoj ima problema sa čitanjem. Ako je komp ili cd/dvd uređaj pod garancijom nosi na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
A jel moguće da imam virus a da ga AV nije detektirao (koristim Avast) pa možda zbog toga nemogu instalirati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|