|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Modem preko mreze
ovak imam sljedecu opciju na umu. imam dva kompa svoj i laptop. zelim sa laptopom ici na net. dakle laptop ima ugradjen modem ali neda mi se preko soba ovog i onog vuci kablove nego zelim to izvesti malo elegantnije. kupiti cu wireless karticu za svoj komp tak da su oba kompa stalno umrezena i sad preko te mreze zelim da kad na laptopu trebam ici na net da se upali neki program ili kaj vec da on jednostavno preko mreze na mom kompu diala broj i surfa na taj nacin. dakle da surfa preko mog modema a internet promet se onda routa preko mreze do laptopa. interet sharing nije bed sloziti ali sad nezan kak da sa laptopa ja dialam broj. neki frend mi je rekao da postoji neki program pa jel netko zna kak se zove taj program kojim bi mogao rijesiti taj problem.
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma sve je to u vindozima složeno. samo odi prek network settings wizarda i čitaj kaj piše ko da si sekretarica. bez brige, bez pameti i sve će radit kak treba. kad ti explorer s laptopa zatraži izlaz, tvoj komp će automatski dajalat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Shareaj konekciju u propertisima i ukljuci opciju DIAL WHENEVER bla bla (u smislu kad se neki client zeli spojiti na net.) Sorry sto ne pisem tocno kako pise ali trenutno se igram na WIN98SE pa te opcije nema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|