|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
zbrejka mi se komp
Komp mi se zbrejka dok igram wow, inače je sve oke, al kad igram wow samo mi se smrzne slika, i nemogu ništa radit dok ga ne restartam. Jel zna neko u čemu bi mogo bit problem (meni se čini da se grafička pregrijava, al nisam siguran) ? Nekad mi se zna zbrejkat jednom svakih 1 sat, a nekad mogu 3 sata igrat bez da se zbrejka, ono nekužim zaš :S. <o></o> Grafička mi je nvidia geforce 9800gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probaj pratiti temperaturu graficke. Ako dostigne oko 80-90 to vec nije dobro...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
testirao sam ju sa FurMark-om, i max mi tamo bude 80° |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako igras wow, najvjerovatnije je graficka... Probaj igrati wow sa otvorenim kucistem, temperatura graficke ce biti niza...ako se vise slika ne bude smrzavala, znat ces da je do graficke pa napravi potrebne korake da se bolje hladi ( ... )
![]() |
#5 |
Registered User
|
to i radim, otvoreno mi je kučište, al isto je sve EDIT: znači ako je temp 80° kad izmejerim s furmarkom, to je oke? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.01.2009. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Napisi mi konfiguraciju racunala (cpu,hard,graf,dvd,ram,napajanje...) 80 C bi trebalo jos biti izdrzljivo... Dal li ga Overclock-irao?
![]() |
#7 |
Registered User
|
tvornički je oc grafička graf: nvidia geforce 9800gt proc: intel core2duo E7300 2.66GHz,3MB Cache, LGA 775, Bus 1066MHz, Wolfdale, BOX nap: corsair 450w mem: patriot 2GB ( 1+1) DDR2, 800MHz MBO: biostar , s775, p43-a7, intel p43, bus 1600Mhz, serial ata 2, raid, 7.1 zvuk, DDR2, 1Gbps, ATX2 hard: 80GB maxtor , 7200 rpm, ata 133 rom: LG dvd-rw ( nemam papire od nejga, neznam točno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nebi mogao ocijeniti ovo za napajanje. Ajd probaj bash pratiti temperaturu kad igras wow jer ipak jedno je stress test neko vrijeme a drugo je 5 sati igranja wow. I posalji conf na pdf napajanja i kucista da ljudi tamo ocijene jel to ok napajanje. ajd,
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
napajanje je dobro moralo bi ono to vrtit bez beda...možda je samo problem u hlađenju...kakav ti je cooler na grafulji?Jer 80 stupnjeva...to baš i nije malo
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
onaj koji sam dobio snjom, neznam, nisam ga mijenjao, default valjda |
|
![]() |
![]() |
|
|