|
![]() |
#1 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Dvije godine star Samsung 940N crni ekran (zatamnjen)
evo kao sto naslov kaze, danas ujutro mi crko ekran. Zatamnjena mi je slika maksimalno, jedva se vidi sto dok se onak anprezes. Problem je u monitoru jer buduci dok kliknem meni prozor on se pojavi ali je isto tak zatamnjen maksimalno i nemoze se nista rascitati iz njega. sto da radim? monitor je kupljen u vemilu no nemogu naci racun da bude garancija valjana. Citao sam nesto da je to mozda backlight izgorio ili sto vec... koliko to kosta i tko to moze popraviti... mislim da ne popravljam ak je skupo. dali mogu ja sam nesto napravit?
![]() |
#2 |
Bot Maker
|
Otisao je neki trafo, koji kosta oko 350 kuna, jel se moze to negdje nabavit jeftinije ili polovno nabavit i kak je to tesko slozit?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bot Maker
|
da tak sam cul i od majstora. Fora je kaj jos ima garanciju sam ja nemam racun i neznam gdje sam kupio, u nekoj msan group firmi nit neznam kaj to je... i tak ode taj samsung... koji srot, nikad vise samsung. (inace sam odmah kupio LG) al bi i ovog sad popraviti htio... al ak neide... ![]()
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak je uvezen prek msan-a, raspitaj se o reklamaciji putem serijskog broja.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
msan uvazava garanciju na temelju serijskog broja. Ja sam imao jedan 740n kojeg su mijenjali samo na temelju serijskog broja. Nije bilo racuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bot Maker
|
a gdje ima taj msan u okolici caqkovca? ja se uopce ne sjecam gdje sam kupio monitor sam vidim na kutiji naljepnicu msan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|