Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.01.2008., 09:23   #1
mskvorc1
Premium
Moj komp

mskvorc1's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Logitech Formula Force EX

Nedavno sam kupio volan, tako da još uvijek imam garanciju, ali sam odlučio ovdje prvo pitati za savjet. Ovako čim sam ga kupio, skinuo sam najnoviji softver za volan v5.0.1.256. I pokrenem ja prvo NFS ProStreet, pa Carbon. Prije toga volana sam imao Formula Force GP, pa znam kakv je bio FF u tim igricama. I onda su krenuli problemi. Imam osjećaj kao da FF (Force Feedback) malo radi, a malo ne, i nema šanse da iskonfiguriam kontrole u bilo kojoj igrici ako pedale nisu prijavljene kao combined pedals. Nakon malo surfanja po netu, puno njih je napisalo da volan bolje radi ako se postave v5.0.0.182 drajveri, pa sam i to probao. Tada mi Logitech Gaming Software detektira volan kao Formula Force RX i nema nikakvih promjena. Tek kada ja u Windowsima u device manager promjenim drajver na Logitech Driving Force USB seperated pedals radi. I da, sa bilo kojom verzijom softvera ne mogu uključivati FF ili isključivati ga u igircama. Ni jedna igrica ne prijavljuje da volan ima FF, iako se osjeti da malo radi kada vozim. Čak ni kada u Profileru mijenjam jačinu FF-a nema nikakve razlike.
mskvorc1 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2009., 23:24   #2
The Stig
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
isti problem

Ja imam isti problem, jedino što je meni na početku sve radilo kak spada i to par mjeseci! Sad mi najednom isto malo radi malo ne, večinom NE. Isto sam probao novi software instalirat ali nikakve promjene nije bilo.
Mislim da cu ga odnjest na servis, ja sam ga kupio u Vemilu...
The Stig je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno