|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Krepo subwoofer na Genius 5.1 5000
Eto ljepo je riknuo van garantnog roka. Čovjek u servisu kaže da je dobavka opreme za sub oko 125% cijene cijelih zvučnika, dakle servis tamo mi otpada. Da li netko zna nekog dobrog i jeftinog RTV majstora koji bi mi to mogao pogledati (tafić, kondenzatore i ino)? I da li imate kavu preporuku šro bi mogao kupiti u zamjenu za subwoofer da iskoristim ostalih 5 zvučnika?
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Ajde da pogodim. Subwoofer ne radi, ali uredno daje signal prema svim ostalim zvucnicima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Neznam kako bi dali signal kad se nedaju upaliti? Kad ga uštekam u struju, prebacim sa O na I iza onda mi na milisekundu zasvjetle sve ledice na prednjem panelu, od gumba nema odaziva da se upali, isto tako ni na daljinskom. Otvorio sam ga. Trafo je topli, osigurači su uredu, nevidim ništa zgoreno ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
Onda imas malo drukciji problem nego kaj sam imao ja. Meni subwoofer nije radio, znaci, sustav se palio i svi sateliti radili. Otvorio sam ga, zamjenio pojacalo subwoofera, jer ima par komada, posebno za subwoofer, posebno za prednje i straznje satelite. No, ni nakon zamjene pojacala subwoofer nije radio, znaci, stvar je ostala nepromjenjena, tako da sam dosao do zakljucka da je vjerojatno procesor zvuka krepao. Mislio sam da imas slican problem poput mene. Nakon toga sam poludio, uzeo Z-5500 i stavio na tavan pokvareni genius. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nakon koliko ti se pokvario?
![]() |
#6 |
Guest
|
Godinu dana, mozda malo vise. Ali da napomenem, radi se o ranijoj izvedbi istih zvucnika, ali koliko sam upoznat, razlika izmedju njih je minimalna. Druga boja i malo jaci subwoofer. Ne vjerujem da je nesto veca razlika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|