|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Monitor se "smrzne" kada ide u standby preko HDMIa
Ljudi kupih LG Flatron W2452V prije jedno mjesec dana, malo manje i monitor mi super ono sve za 5 osim jedne stvari ![]() kada sam ga spajao na laptop preko VGA sve je radilo super... kada ugasim laptop monitor ode u standby nacin rada i ledica koja pokazuje da je upaljen promjeni boju iz plave u narancastu ... kada upalim laptop upali se i monitor i sve je za 5 !! e sada se javlja problem kada sam kupio HDMI kabl ... spojio sam s tim monitor i laptop i ono slika puno bolje, ne moram namjestat sto godina, samo boje nariktam kak mi odgovara i ludara ![]() HDMI Power Saving Mode nakon toga treba otici u standby ... i ode na neki nacin ... monitor se ugasi, ali ledica dolje desno ostane plava ... kada ponovo upalim laptop monitor je jos uvijek ugasen, a kada pokusam ugasit i upalit monitor preko one tipke na njemu on ne reagira ... zapravo ne reagira na nist pa ga moram iscupat iz struje, ponovo ukljucit u struju i onda sve funkcionira ... ima li tko ideja u cemu je problem ili da saljem na servis ? btw, imam neki IXOS HDMI kabl koji sam platio oko 250kn (ubijte me, nisam taj dan vidio jeftiniji, ali glavno da sam sutra naso i po 50kn ...) mozda je i u njemu problem ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A koji notebook je u pitanju? Probaj staviti nove drivere za HDMI...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Toshiba P200D-11L nije problem u driverima ... tj. mozda i je jer kad stavim toshibine original drivere onda mi slika skace preko HDMIa, ali kada skinem najnovije sa ATI stranice i upotrijebim Mobility Modder.NET da bi mi prepoznali graficku, sve radi super ![]() ali ne vjerujem da je problem u driverima ... jer driveri nemaju veze sa monitorom kada ja laptop ugasim, ne ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|