|
![]() |
#1 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Applebred 1.4GHz
Dakle, zanimaju me neke stvarčice o ovome procu: 1) Kako se kloka i dokle ide FSB? Vidio sam ih clockane na preko 2GHz:burn: 2) Kolika je uspješnost pinmoda - otključavanje množitelja? 3) Kolko keša ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nadam se da ce pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
|
Pomoglo je, TNX Bleki. Samo mi nije jasno kako to da ima duplo više L1 keša od L2:confused: BTW je li zna ko ide li ovaj Duron na Abit KG7 ploču i može li se na to namontirat SP97 (ima rupice, ali nisam siguran je li stane)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Applebred ti je jako downclockan tbred-b, meni na gigabitici radi stabilno na samo 1900, napon nije povećavan, i ne želi ići preko 1900 bez obzira koliko ga povećam... No dok sam imao epoxicu, mogao sam oc-at na 2480 (ali uz pomalo extremne napone od skoro 2.2V) dok bi na nekih 1.8-1.9 radio do 2300mhz. Eto toliko o PCB-u ovih (k7n400 vs 8rda) dvaju ploča ![]() Inače sami procesori nemaju limit fsb-a (duron 600 sam vrtio na 240mhz fsb na 8rda+), sve dok ploča i memorija mogu pratit ritam nema stajanja ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
Je li ima tko ovaj proc na Abit KD7A? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Uglavnom ako si iskljucio prikazivanje sigova ja imam Abit KD7A sa Tbred-b 1800+@ 166x13 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kod izbora CPU-a najvažnija je sreća. Ja sam imao durona 1.6 koji je bez problema na default voltaži radio na 166 fsb (2000mhz) na nf2 Soltekici. Sad imam tbreada b koji ide ko gluha svinja iako nije mobilac (zaključan je). Uz važnu napomenu da je koštao 450 kuna. Isplate se oba ako naletiš na dobru seriju.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Nažalost ne, ali mogu ti pročitat kod s njega, usput mi je ![]() ![]() No ako to misliš uzimat novi proc, semproni su jeftini kao i duron a imaju 4x više cachea...meni nije uspjelo otključat cache ![]() Zna li tko zašto mi firefox ovako prikazuje reply kutiju, i animacija smajlija ide prebrzo...(imam 1.0PR) :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|