|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Molim Vas pomozite prilikom svake instalacije bilo kojeg programa javlja mi se ![]() ![]() Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". Ako ste imali iskustva sa ovim stvarima molim Vas za pomoć. Hvala. EDIT: Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". *Mislim da je problem u memoriji jer u testu (windows memory diagnostic) prijavljuje "LRAND error" pa ako netko zna u čemu je problem molio bih da mi pomogne. Zadnje izmijenjeno od: DARKO34. 15.04.2008. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi gledao tu sta? http://www.adeptscience.co.uk/kb/art...hp?noteid=A8B6 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Jesam, i to sam pokušavao,ali nije najvjerovatnije ništa softverski jer sam u međuvremenu zamijenio hard,ploču,memoriju,zamijenio sam i kablove ostao mi je samo procesor ali i njega sam nosio u ve-mil na testiranje i oni su mi javili da je sve ok. Sve mi se čini da je do procesora ali neznam kako njega i s koji programom dobro istestirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
probaj sa sandrom...program sandra |
![]() |
![]() |
|
|