|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Greška s matičnom?
Kod paljenja ne daje nikakav beep.Kad izvadim memoriju počne tuliti da nema memorije, kad izvadim grafičku ne tuli.Kad je sve složeno računalo upalim na monitoru nema slike.Izmjenio sam grafičku i memoriju, ali nema promjene.Napravio sam clear cmos.Da li je moguće da je otišao agp utor ili cijela matična?Matična je asus k8v-xse.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Nema integriranu grafu, dakle ili je slot ili grafa... Naravno, moguđe je i da je chipset dobio po njoji, pa AGP sabirnica ne radi... Pokušaj sa drugom grafom, a svoju kod nekoga isprobaj... Stavi samo 1 DDR modul, i naravno, probaj oba slota i obe memorije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
grafa je ispravna jer je probana na drugom kompu.memorija je ispravna takeđe probana na drugom kompu...najvjerojatnije je onda matična za baciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napajanje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo samo da javim da je ploča ošla'..stavil sam AsRock k8 pa neka se djeca igraju. Zahvaljujem svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|