Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.12.2008., 14:51   #1
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Rezolucija i podešavanje

Pojavio mi se plavi ekran ali su sva slova razlivena i nečitljiva pa ne znam u čemu je problem.
Sugerirano mi je da instaliram nove drivere grafičke.
Inače monitor mi je Samsung BW 2032.

Skinuo sam drivere sa nvidia stranice nakon što mi je sa iste skeniran sistem i ponuđeni isti.
Nakon skidanja iste sam instalirao ali mi prihvaća samo najnižu rezoluciju a ne onu koja mi odgovara.
Našao na netu druge drivere za grafičku (inače radi se o prastaroj, izraz koji sam našao na jednom forumu, FX 5200) i nakon instalacije bilo je sve u redu dok nisam update windowse sa novim zakrpama i restartao računalo.

Nakon toga mi se sistem podigao opet u najnižoj rezoluciji ali sam istu promjenio i radi normalno ( inače kod podizanja uobičajeno daje defultnu rezoluciju osim ovog primjera i jednom kad mi se zamrzlo računalo)

E sad sam išao sa ugrađenim programom napraviti defragmentaciju diska ali mi se pojavio prozor sa porukom "Nvidia display driver files from (incompatible) versions of driver have been detected" i opet me upućuje na stranice Nvidia-e za skinit prave.
S obzirom na opisano i ovi nisu stabilni za moju grafičku (kod "tvorničkih" nije bilo ovakvih problema osim sa plavim ekranom već opisanim)
Kako i gdje pronaći prave, odnosno stabilne?
freedado je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno