|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Izgubila se lan konekcija
pozz svima! imam gigaset 555 wlan router i do jucer je sve normalno radilo kad odjedanput pocela svijetlit ledica na lan konektoru na maticnoj i prestala svijetlit lampica na modemu za lan a na ostalim spojenim kompovima sve normalno radi.kad sam restartao komp ledica na maticnoj je prestala svijetlit ali lan i dalje ne radi. ![]() p.s. to je na burazovom kompu koji ima gigabyte s3p maticnu, a ostala konfa mislim da nije potrebna al ako treba recite!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
dajte pomozite, kaj niko nezna kaj bi moglo bit?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A ocito je onda otisao taj LAN?Jesi spajao taj komp na neki drugi LAN privremeno samo da utvrdis da je LAN odapeo na routeru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
lan na routeru radi jel je još jedan komp spojen na njega, al meni tu postaje sumnjiva matična-jučer mi je tipkovnica na par sekundi izgubila kontakt sama od sebe-jedino neznam jel kaj znači al matična je malo svinuta(par mm) jer je ispod nje kabel od napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
...da vijerovatno ti je onda problem u mrežnoj kartici. riješi to i vijerovatno si i problem riješio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
evo to je moj problem ali sam pisao s burazovog accounta pogodite zasto.....izvadio sam maticnu i izvadio i kabel ispod nje io vratio u kuciste ali opet ne radi...ako je to jedini simptom i ako kupim pcie mreznu trebalo bi radit??!(jel moglo jos kaj otic ako ne radi lan tj. mrezna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
e ljudstvo kupio sam sad linksys etherfast lan karticu i sad na routeru svijetli lampica al u windowsima se nemogu nikako spojit na net-a driveri su samo za xp i niže a na službenoj stranici nema drivera za vistu-kak sad da to proradi.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|