|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jel moguce dopisivanje izmedu msn-a i skype-a?
frendica mi je na skype-u a ja na msn-u ona ne zeli preci na msn jer su joj svi prijatelji na skypu, a niti ja na skype jer mi je ruzan i nepraktica i ne svida mi se jer moguce da ona i ja izmjenjujemo poruke a da svaki ostane na svom omiljenom messengeru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Direktno dopisivanje između MSN-a i Skype-a nije moguče.Ali možeš pored MSN-a instalirati i Skype i mogu oba istovremeno raditi bez problema ili instalirati Mirandu(što je kompliciranija verzija i ako nemaš živaca za takve stvari nemoj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ok hvala mislio sam da postoji neki plugin ili nesto, ali google nije nasao nista svejedno sam morao provjerit tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Nazalost, prav plugin za skype jos ne postoji, postoji skype plugin za mirandu, ali moras imat instaliran skype i upalit ga, tako da to i nije neki plugin..bolje se onda dopisivat kroz skype ![]() Sto se tice ostalih IM protokola, vecinom su podrzani, od programa bi ti preporucio Pidgin i Mirandu. Prije sam korisito mirandu, ali malo je zastekala sa razvojem, pa se prebacio na pidgin s kojim sam cisto zadovoljan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|