|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
treba mi usluga nekog "hackera"
bok prvo da kažem, ne radi se o ničem ilegalnom... drugo - imam problem s nekim kretenom na internetu i ne znam kako da ga se riješim. bivšu curu mi je još prije 2 godine gnjavio i slao svakakva pisma na email, a ona se meni obratila međutim iskreno nisam znao šta da radim. tada se nismo puno obazirali nego smo ga ignorirali i mislili da će budala otić, međutim maloprije me zove da ju je ponovo počeo gnjavit ali ovaj put preko face booka i da joj je slao neke moje slike. ja sam bio neko vrijeme na tom sranju od face booka međutim deaktivirao sam se. nikakvih slika s kojima bi me mogao ucjenjivati nisam imao, samo standardne obične slike s ekipom, prijateljicama, itd. blago rečeno mi je digao paru, i iako mi je bivša cura svejedno ne volim da je netko gnjavi, a i ne volim da se mene spominje, pogotovo netko tko nema veze samnom. također mi je par puta promijenjena šifra na gmailu i na face booku (nisam mogao ući nego sam morao mijenjat šifru), pa pretpostavljam da je provalio i tamo...i bivšoj je isto tako bilo. danas mi je na kavi pričala jedna prijateljica kako i njoj taj isti lik stalno šalje friend requestove i razne sladunjave poruke, međutim ona ga je odbila, a znam još mnogo ljudi koje taj lik ugnjetava, pa da ne duljim, molio bih nekog iskusnijeg "hackera" da mi ili kaže ovdje ili se javi na pm, da se dogovorimo oko rješavanja ovog daveža. molio bih moderatore da mi ne brišu post, ako nije u skladu s pravilima rađe ga korigirajte...nemam se više kome obratiti, kontaktirali smo facebook o ovome, nisu reagirali, tcom isto, čak i policiju i nitko ništa ne može ili ne želi, vi ste mi zadnja nada pošto neznam nikog tko se u to razumi u "pravom" životu... ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa prvo ak pise razne gluposti prijava na policiju. ako mu znas ime i prezime vrlo lako se da sve rijesiti. nadalje vrlo vjerovatno da ti je plasirao nekog keylogera i da sve passworde salje njemu dakle trebli bi se ili jako dobro pocistiti windowsi ili staviti novi sa fw i antvirusom na visem stupnju. nadalje ak neznas tko je vrlo vjerovatno da je to netko iz tvog blizeg daljeg susjedstva tj susjedstva tvoje cure. ulratko to bi ti bilo to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
E, da, jedini haker na forumu ti je Fleks, pa se mozes njemu javiti na PM.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
E Pluribus UNIX
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
ovako, policija ne zeli suradjivati ime i prezime mu ne znam, da znam bio bi najebo odavno sto se tice ovih virusa i trojana, toga nemam jer smo detaljno pregledali kompjutere pomocu avasta i spybota, ali da, radi se o nekom tko nas zna, barem iz vidjenja... inace dosli smo u kontakt s nekim hackerom koji bi ga mogao rjesit ali taj trazi previse love da bi rjesio problem pa smo odustali od njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Abuse služba..zato i postoji..
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
A kaze da je kontaktirao tcom i da ih ne zanima. Tesko je ocekivati pomoc i od policije, mozda jedino podnjeti prijavu protiv nepoznatog pocinitelja za uznemiravanje ili sta je vec moguce po nasim sugavim zakonima pa ce ovi morati reagirati po sluzbenoj duznosti, traziti od ISPa da otkrije lika itd. Ako nista drugo barem ce saznati o kome se radi pa ga moze namlatiti i onda to ponavljati na redovnoj bazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam zasto , ali u ovom bi slucaju upotrjebio onu izreku "napad je najbolja obrana". Ako ti bivsa cura ima koju minutu vremena, nek rokne njemu kojih 20 spamova dnevno sa nekim glupavim privitcima i tak, mozda mu dosadi ![]() @ Fleks: kad Jeremy to veli, mi obicno ne vidimo sliku ![]()
![]() |
#13 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
imalo modificirane keylogere neces sa nicime naci tak da trebas ono sto sam ti rekao. fejs je da oprostis je+eno smece koje ce sve vise i vise sluziti za debile da prcaju naivne cure u mozak kad vec nemogu u nis drugo jel.... taj "hacker" koji bi to mogao rijesiti ce ti napraviti isto ovo sta sam ti ja rekao, EVENTUALNO da mu sazna ip pa da ima nekoga u t comu da mu da adresu sto i nije toliki problem al ako je taj "hacker" koji te uznemirava imalo sposoban ip ce biti poprilicno tesko za naci. Uglavnom ja sam ti rekao 90% rijesenje na tebi je oces poslusati ili ne . @ bubba ja i buljino smo ti na spitzi i hvatamo sponzice, bas je jucer buljo umocio u malu sa mini cooperom tak da ide nam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
E Pluribus UNIX
|
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|