|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tele2 i švedski jezik
Neznam da li je itko primjetio no Tele2 u Hrvatskoj google i slični servisi "vide" kao da je u Švedskoj te automatski prilagođavaju jezik shodno tome. Recimo skinio sam google mail za mobitel i instalirao na njega, no sve mi je na švedskom umjesto engleskom (ili hrvatskom). Da li tko zna kako riješiti taj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi zvao SZK i pitao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam, iako sumnjam da će oni išta moći pomoći u tom slučaju. Možda da skinem aplikaciju preko neta doma pa da vidim... Edit: dakle jedini način kako sam do sad sredio da radi je da sam jezik telefona prebacio s engleskog na hrvatski i onda mi je gmail otišao na hrvatski (što nije loše, ali samo hrvatsko sučelje telefona mi je užas). Naknadno vraćanje na engleski je jezik opet vratilo na švedski ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mar. 14.11.2008. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
imam k750 i imo sam isti problem kad sam skinuo verziju 2, ali sam nakon toga otisao ju "rucno" skidati sa: m.google.com i tamo mi je dao opciju da izaberem jezik za aplikaciju (btw. nisam siguran dali je to bas taj link) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|