|
![]() |
#1 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
Konfiguracija cas radi cas neradi....
Evo ovako....radi se o mojoj konfi tu pise....znaci radi sve normalno dok je upaljena i tako zna bit i po par dana da radi ja ugasim sutra dan opet upalim i sve je normalno.....ali kad ju pukne neki vrag ugasim je i drugi dan palim monitor je crn....i onda probavam vadim jedan ram nista,premjestam drugi ram nekad se upali kad tako napravim......a nekad pisti samo....zatim vadim bateriju 0 bodova....nepreostaje mi nista nego da stavljam nanovo sistem...kad to napravim onda opet par dan normalno i poslje opet show koji sam naveo.... u cem bi mogla bit kvaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Smrdi mi na cold boot (citaj ploca te zeza)..Koje je napajanje u pitanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
imam slican ako ne i isti problem... PC mi je vecinom upaljen ali nekad kad ga resetiram windowsi se krenu dizat (dodje do onog dijela XP logo) i onda se monitor samo zacrni i nema dalje... Ali sam skuzio da ako istekam sve sta imam na usb spojeno (modem i printer) nastave se dizat windowsi... stvarno cudno. Problem je sta to ne pomaze uvijek, nego nekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
a nekad kad restartam, uopce ne boota.. moram ga ugasit pa ponovo upalit i onda radi.. komp je lagano ocan.. i probo sam i na defaultu, ista stvar... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|