|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Temperatura, što je ovo?
![]() |
#2 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
Jesi li opipao onaj pasivni hladnjak na ploči? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
cisto sumnjam da bi mogao pisati s tog kompa da imas 82°C chipset ![]() ne brini, programi lazu, a gigabytove ploce lazu jos vise. Pogledaj s nekim drugim programom, al ako mozes drzati prste na njemu, onda nije 82... u svakom slucaju na te gigabytove pasivce se lako da montirati 60mm vent, sto rezultira solidnim hladjenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
e da pitam vec kad smo oko temp... od kad sam kupio maticnu, Everest mi pokazuje 3 temp vise: tj. Temperatura 1,2,3 a vrijednosti se micu od -29 do -22 C. nije moguce da je nesto na -22 C, (nije mi komp u frizideru LOL) sto bi to moglo bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
@Veliko_Pile: skini najnoviju verziju everesta... naravno da to nisu temperature, program ocitava krive senzore i "misli" da je temperatura ![]() ![]() @Warrior: ma po nekom mom iskustvu, dulje mozes drzati do 65, max 70 stupnjeva, i to ako si mazohist (kao ja). A te temperature u pravilu mogu prezivjeti danasnji chipseti - kazem ti, 15kn za ventilatoric i ide temperatura 10+ stupnjeva nize. I, da, ocitaj temperature sa nekim drugim programom. evo, ovaj nije los: http://www.alcpu.com/CoreTemp/ mozes i skinuti Everest, a i sa maticnom si dobio onaj gigabyteov tool - on te nece slagati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Da neotvaram novi topic radi dva pitanja. (prva tema na trazilici) Dali moze krepati senzor za temp proca jer i na Everestu i u biosu mi tempetature skaceju i to jako, npr u 5 sec mi je ovakav raspon 59-45-38-42-48 itd. a nista nije pokrenuto . Napravio sam ovo: pocistio sam prasinu s proca, maknio pastu i stavio novu i od onda mi temperature skaceju ko blesave.(probao sam ga 3x vaditi i stavljati hladnjak i dalje isto) I zanima me dali proc nakon navodnih 59 treba biti barem malo topao ili vruc, jer moj je na sobnoj temeraturi u ruci.
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Može naravno iako bi ja prije rekao da si nekaj spiksao kad si ga mrdao... Možda ti je spigana nogica ili ti je malo paste negdje odletilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako ti skacu temperature, sasvim sam siguran da ti cooler dobro ne sjeda na proc. Dok ti njega stavis u ruku on se ohladi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nije uopce rijetko vidjeti da je temp -15°C... pa iduci sekund 22 - posebno sa starijim verzijama everesta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Chipset temperatura
Imam plocu koju vidite pod moj komp i ove ostale djelove, i sad, FSB mi je na 264mhz, core voltage 1.35v, NB 1.3v, memorija 1.9v, i zanima me kako mogu vidjeti temp chipseta, u everestu mi prikazuje temp maticne ploce uvijek oko 35-36 kad igram nesto i sad me zanima do koliko moze ic chipset i dali su mi ove voltaze u redu, sve su za 0.100v dignute, kada prislonim senzor od kucista na hladnjak od chipseta pokazuje mi 60stupnjeva dok nis ne radim, dal je to previse Zadnje izmijenjeno od: mister92. 26.10.2008. u 12:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|