|
![]() |
#1 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
Wireless pitanje
Pozdrav. Uzeo sam b - netovu xcarnet uslugu.Donijeli su mi nekakav poseban modem koji se spaja preko tv kabla i ima samo jedan lan izlaz... I cimer mi kaže da će i on dobit laptop uskoro, ali nebi uvodili jos jedan b-net. pa nas zanima što nam je potrebno da se obojica možemo spojit na internet i da to bude wireless. Da u nijednom laptopu nemora bit uštekano nikakvo kablo. Dali je to moguće i što nam je potrebno. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
trebash wireless router. pogledaj detaljnije na ovoj temi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1148844 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
em...onak nemoras postoji i switch pa s lan kablovima spaja, postoji obicni ruter pa isto s lan kablima ili najbolja opcija samo wireless router i spojiti kablom na desktop pc (ako nije velika udaljenost) i wireless na lap (novi laptopi imaju u sebi wlan tak da nemora to extra kupovat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
A jel postoji mogucnost da wirelles router ne bude spojen niti na jedno racunalo? Znaci da ovaj postojeći modem utaknem u router i da se jednostavno, bez kabla obojica možemo spojit na net? Laptop sam i uzeo iz razloga da mi ne bude uvijek na stolu, već da mogu iz kreveta, wc-a , kuhinje... bez kabla surfat ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeVukic1987. 25.10.2008. u 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
A zašto se zove wireless router ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ja biprobal usparat jos kojih 100kn pa uzel ovaj imho, najbolji router za te pare (naravno ako flashas neki drugi firmware, gle moj komp) a imas i ovaj, ali ako ti bu firmware presiromasan, onda ocekuj komplikacije sa stavljanjem nekog third party firmware-a imo sam oba, i vjeruj mi da se bolje isplati dati tih 100kn vise za GL verziju ![]() btw. neka te ne zbunjuje to sto su identicni po izgledu...GL verzija je naprednija sto se hardware-a tice Zadnje izmijenjeno od: domis. 26.10.2008. u 01:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|