|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
podsjetnik, raspored, notes
treba mi nekakav program koji ce mi biti kao widget na desktopu, da govori koje predmete iz sk npr imam kroz tjedan.. da me podsjeti u koje vrijeme imam nesto za obaviti itd. hvala ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mozda "rainlendar".
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja koristim Google Calendar, em je turbo jednostavan, em gdje god da se ulogiras imas sve svoje evente i jos mozes sloziti da te na mob podsjeca X minuta ranije da moras markirat test iz matishe.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probao i rainlendar i Google Calendar, ali ne sviđa mi se nijedan. Trebam običan program koji će mi omogućiti lijepljenje papirića po desktopu, bez nekih extra opcija. Imao sam jedan prije, ali ne mogu ga sad naći... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala, budem probao. Naišao sam usput i na Desktop Sidebar pa ću i to probati... http://www.desktopsidebar.com/
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |