|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pucanje veze na DLink 584 T
Ukratko, veza pukne nakon nekog vremena. Izgubi se Default Gateway i premda piše da je router connected, interneta nema. Tek nakon disconnect-connect, sve se opet vrati u normalu. To se dešava samo ako utorrent radi. Znam da t-com rotira IP svaka 24 sata i to se dešavalo u tom rasponu (znači veza je pucala svaka 24 sata u prosjeku), ali sada sve češće... Podesio sam router prema matovom tutorialu, ali džabe... Pozdrav svima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema ti tu puno pomoći. Ako misliš imati stabilnu vezu, moraš ga iz router moda prebaciti u bridge mod. Najjednostavnije ti je to postići tako da ga resetiraš pomoću one rupice iza. U vindovsima napravi vezu kao nekada za modem sa ikonom na desktopu (Start - Connect to - Show all connections - Create a new connection i onda samo ideš uz pomoć wizarda).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ništa čudno. ![]() Vjerojatno mu nije dovoljan bridging za samo jedno računalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
probaj staviti orginalni bios, promjeni obavezno vpi-vci na 0-33 ja imam ovaj Current Firmware Version : V3.00B01T02.EU-A.20070510 meni je pomoglo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|