|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
koji mi konektori trebaju
trebao bi spojit dlink 2000wl i kantenu...sad je problem što se baš ne razumijem u te konektore... na dlinku je isti konektor kao i na pci wlan kenjonici(kako se zove konektor koji ide na nju?) onda ide kabel(koji?,znam da ima razlike između ohma,mislim da 50 treba bit) i na kraju je kantena (konektor je malo veći od onog šta je na dlinku i koji ide na njega) slika kantene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Treba ti znači gotov pigtail koji se sastoji od rpSMA i N-konektora i kabla, a izgleda točno ovako: http://sklep.vip-net.pl/images/RPSMA-Nm.jpg
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
daj mi samo reci koji mi kabel treba,jer nebi kupovao sve sklopljeno. jel to ovaj http://optimum-online.hr/shop/view_p...roduct=1616128 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
|
Ovisi koja dužina ti treba, ako ces nešto kraće (do 3m) onda moze i ovaj LMR-195, ako je preko 5m onda LMR-400. Sto je bolji kabel manji su gubici na istoj duzini. Konkretno ovo sa slike je 2.5m LMR-195 sa konektorima, znači gotov pigtail...ako ti odgovara dužina to je to.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
|
Označava tip kabela, veći broj označava kvalitetniji kabel (manje gubitke) ali je i deblji, pa tako za primjer LMR-195 ima gubitke 0,62 dB/m a vanjski promjer mu je 5mm. Specifikacije kablova mozež pogledat ovdje.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
jel itko uopce pogledao sliku? pa to je obicni f konektor, onaj po 1kn sto se koristi za satelitsku tv ![]() ali nisi bacio lovu bas u potpunosti, kabel i jednu stranu mozes iskoristiti. Odrezi ovaj drugi koji ti ne odgovara, ogoli oko centimetar srednje zice i 8mm vanjske izolacije ispod njega tako da je oplet gol i samo nasarafi F konektor. Ako ga nemas mozes ga kupiti u valjda svakoj trgovini koja prodaje ista vezano uz tv/sat za gore spomenutu cijenu. Mozes se baciti u trosak i za 3-4 kn kupiti pozlaceni ![]() S obzirom da taj spoj ide van preporucam da odmah kupis i par cm termalnog buzira da ti se vlaga ne skuplja na spoju iako ce i izolir traka posluziti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|