|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() pih ja imam toliko cudan problem da prelazi u totalnu glupost i da se kajem sto sam i kupila sony vaio uspjela sam instalirati xp (vista je bila) ali mi pola drajvera nedotaje. sto je najgore nigdje ih i ne mogu naci na netu imam neki cudan model pravo izgleda samo za francusko trziste:P moj novi laptop tako govori samo francuski he he he ![]() neke drajvere sam uspjela naci (na francuskom su ali nema veze) ali oni glavni mi jos uvijek nedostaju. model laptopa vgn nr21z nedostaju mi drajveri za mrezu i zvuk pomagajte plizzz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upotrijebi tražilicu. Nedavno je netko pitao za sličan model pa sam mu dao par linkova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
snasla sam se iako mi je trebalo 2 dana da nadjem sve drajvere fazon je u tome sto ne rade drajvere za xp za vaio pa moras traziti za svaku komponentu posebno na njihovim stranicama. u svakom slucaju je uspjelo a ako neko ima isti model i isti problem neka se javi rado mu prosljedimo ove koji su kod mene proradili. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|