|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
IPTV wireless router?
Zna li netko kakav t-com router daje kada nekome doma treba wireless adsl i maxtv? Zanima da li daju jedan router ili spoje onu svoju kasdu da neki Siemens (u zadnje vrijeme 555)? Stvar je u tome što sam ja prvo kupio wireless router no nisam ga uspio spojit da radi (ne znam da li je pokvaren bio ili što već), nakon toga sam zabunom kupio wired router kada mi je zapravo trebao wireless (ako vas baš zanima ispričam vam priču), tako da sada imam 2 wired routera a treba mi i dalje wireless. Ne znam da li da kupujem wireless router sa IPTV (ako ima takvog), ili da kupim običan wireless router (bez adsl modema) i spojim ga na kasdu. Što da radim? Btw, imam D-Link 584T router koji mi ne treba. Tako da.....ako netko hoće kupit ili zamjenit za neki wireless ja sam spreman (čak i nadoplatit nešto ako je potrebno). Hvala vam puno na pomoći, ako kakva stigne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Thomson ST780iWL by t-com |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok. Ukratko ću objasnit Doma imam kasdu. Hoću imat wireless internet i maxtv. Jel mogu samo kupit recimo siemens se515 i riješit time sve probleme? Taj router nema adsl modem, right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SE515 nije predviđen za IPTV. Jedino ako će ti služiti isključivo za wlan. Nabavi D-Link G684T ili Zyxel.
![]() |
#5 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Frend mi je spojio SE555 tako na kasdu i sve radi. Zanima me da li bi i ovo radilo? SE515 jeduplo jeftiniji od ovog novog (a ja nemam para). Citiraj:
Hvala Ako znate, možete samo preporučit neki wireless router koji nema modem u sebi, koji bi samo služio kao, well wireless router ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Riješio problem. Kupio sam Zyxel P660. Također IPTV wireless router. |
![]() |
![]() |
|